Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 30-May-2008 20:33 Email | Share | Bookmark
Photographica| Jumaat Tetap Penghulu Segala Hari

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Dari www.othreestudio.com untuk www.iluvislam.com testi.iluvislam.com

Fasa 1: Yang baik jadikan Amalan, yang tak baik, perbaiki, yang tak elok, jadi pengajaran, mohon ampun atas kesalahan dengan manusia dan yang Maha Pencipta..
jangan lupe yee..doa..doa..doa... =D

Fasa 2: Pada hari kejadian, ceria, gembira, fokus segala perbuatan anda, lakukan yang terbaik yang anda mampu!, dan teruskan mengamalkannya pada setiap hari, semakin hari, anda akan yang yang terbaik pada kemampuan anda dengan izin Allah s.w.t.. jangan lupe yee..doa..doa..doa... =D

Fasa 3: Jernihkan minda, think positive, fikirkan hikmah, fikirkan yang terbaik, fikirkan yang hebat-hebat, dan susun strategi untuk hari esok.. hari esok yang sementara....juga tentunya hari esok yang Kekal Abadi.... sentiasa cari hasanah dunia dan hasanah akhirat.. jangan lupe yee..doa..doa..doa... =D

ps: Ustaz kata, nak doa mintak syurga pun mintak syurga firdaus..yang teratas dan yang terbaik... layak atau tidak itu hak Allah s.w.t... kita? doa-doa-doa..amin!! =D
...........................................................................................................

Tengok album lagi best dari tengok fotopages...boleh "touch" & "feel" the picture di album =D
.................................................................................................................................



.................................................................................................................................

















.................................................................................................................................










.................................................................................................................................

Ketika philos dan sophia menjelma....

Quote:
"Kau mahukan ruang? Allah s.w.t memberikan ruang kepada kita semua, ruang ruhani dan ruang jasmani, penuhilah ruang-ruang itu dengan yang bermanfaat pada diri dan mereka-mereka di sekelilingmu, adakalanya tindakan itu tidak difahami, kau korbankanlah ruangmu dan tentunya ruang itu akan dibalas olehNya dengan kelapangan ruang pada hatimu dan masamu untuk Hari Ini dan Kelak"


Quote:
Posted by:ammarazhar 31-May-2008 01:44
"The biggest room in this world is the room for improvement"...
Dan (Hud berkata), "Wahai kaumku! Mohonlah ampunan kepada Tuhanmu lalu bertaubatlah kepadaNya, nescaya Dia menurunkan hujan yg sgt deras, Dia akan menambahkan kekuatan di atas kekuatanmu, dan jgnlah kamu berpaling menjadi org yg berdosa" (11:52)...Salam ziarah. Nice piccas!! Ni buat sticky ke custom?


Philos = love of wisdom [knowledge]
Sophia = beauty [goodness]

Then come philosophy....of thought based on The Ad-Deen-Al-Haq with "5+6" Pillars.

Alhamdulillah...Wallahua'lam..Wassalam.. =D
.................................................................................................................................
Going Global
.................................................................................................................................

www.othreestudio.com
othreest@othreestudio.com
+60.019.286.6120.
+60.03.551.965.18
Shah Alam


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net