Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 29-Jan-2009 04:59 Email | Share | Bookmark
Zul & Eera


















































salam..alhamdulillah..
tahniah wat zul dan eera...
kawan2 zul kenal dia dgn nama alex..pasal kes alexander the great tuh.. time masuk kelas darjah berapa tah.. ngam2 la nama dia zulkarnain.
cerita pasangan ni berkenalan amatlah lawak dan kelakar.. hehe.. tapi zul kata biarlah dia dengan eera dan orang2 tertentu jelah yg tahu.. mcm2 lah cerita..maklumlah..photographer berkampung 4 hari kat rumah dia ni... dari setup2 pelamin..sampailah cuci periuk! bila dah get involve direct dgn pengantin dan keluarga pengantin.. maka..mcm2 lah aksi yg dirakamkan... gambar2 ni antara yg sempat diupload ...akan datang ada lagi...

buat ajun dan eera... walaupun korang demam mencuci periuk dan pinggan... aku pon demam juge...demam apa pun tak tau lah nak kata..... hehehee... lepas ni kita gi johor jalan2 yerrr.. driver ade..photographer ader...korang pon ader...

banyak lagi gambar korang ni ajunnnnnn!!!!!!

wassalam

Ps:// zul ni ada berlakon kat Astro Prima hari khamis jam 10.00 malam. Apa itu cinta? dgn aleeza kassim, sazzy dan ramai lagi lah rasenye...


Photo by: bighafidz

Earth | Water | Air

Oh yer!! skang ni mostly akan update di
http://the-big-pictures.com/bighafidz.. tq!!
pssstttt::: gunekan MOZILLA FIREFOX... internet explorer..errr.....errr.....

THE BIG PICTURES,
VG34, JALAN PLUMBUM V7/7,
PUSAT KOMERSIL SEKSYEN 7,
40000, SHAH ALAM, SELANGOR DARUL EHSAN,

BigHafidz (Bigzul a.k.a otosan)
Main Web: http://www.the-big-pictures.com
Gallery: http://the-big-pictures.com/biggallery
Blog: http://the-big-pictures.com/bighafidz/
Email : bighafidz@the-big-pictures.com agmnhob@gmail.com
Phone: +6019.286.6120 @ +6019.2983.810
Online Contact: agmnhob@yahoo.com (ym!)

© www.the-big-pictures.com (SA0091686-U)
All images on this site are under the ownership & copyright of www.the-big-pictures.com. No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the photographer. All Rights Reserved 2009.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net